יום שלישי, 24 בנובמבר 2015

פשטידת תפ"א


                             sadבעקבות הסערה לציפס !!

החלטתי להפוך את התפ"א לפשטידה בריאה וטעימה .


                                                               




                                                         

          מצרכים :                                                                                

  1. קילו תפ"א אדומים או לבנים ,

  2. חצי כוס קמח תופח,

  3. כפית פלפל שחור

  4. כף מלח,

  5. חצי כפית כורכום ,

  6. כף אבקת מרק או כל מרק שאוהבים .

  7. חצי כוס שמן קנולה,

  8. 6ביצים גדולות.

                   אופן ההכנה:

  • מבשלים את התפו"א במים עם הקליפה אני מבשלת בסיר לחץ כ15 שעה ,עד שהם מתרככים ,

  • מסננים ומחכים שיתקררו ,מקלפים ומועכים אותם לפירה,

  • מוסיפים את השמן את הקמח,ואת התיבול מערבבים היטב מוסיפים את הביצים שהם מוקצפים בעזרת מזלג ,

  • (ממליצה להכניס את העיסה למקרר לפחות כמה שעות לפני האפיה).

  • לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ,

  • לשמן תבנית אפיה בגודל 27-33 מלבנית או תבניות של אינגלשקייק בתרסיס שמן ,

  • לחלק את העיסה לתבניות ולאפות עד שהמאפה מקבל צבע חום זהוב והמאפה משוחרר מעט מהדפנות של התבנית .


















             אהבתם רוצו למטבח להכין אשמח לשיתוף ניפגש במתכון הבא kiss

                                    מהמטבח של לינדוש באהבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

מנות עיקריות