לינדוש קייטרינג
יום ראשון, 15 במרץ 2015
לחם ..
~~לחם בטעם של פעם ~~~
מי היה מכיר לחם שיפון לחם כוסמין לחם מקמח מלא היו מוכרים ומכירים רק לחם לבן או שחור
ולפי דעתי זה היה יותר טעים!
תתכבדו במתכון קל להכנה !!!
מצרכים:
קילו קמח,
2כפות שמרים יבשים,
3כפות סוכר,
1/4 כוס שמן זית אות רגיל,
בצל מטוגן לא חובה,
1-2 כוסות מים פושרים ,
כף גדושה מלח שולחן,
אופן ההכנה:
לנפות את הקמח להוסיף את השמרים ואת הסוכר לערבב היטב ,להוסיף את השמן וכוס מים לערבב להוסיף את יתר
המים,, ( הבצל אם רוצים לא חובה ניתן להוסיף כל טעם שאוהבים ? ממשיכים ללוש להוסיף את המלח ואם צריך,
להוסיף עוד מים אז מוסיפים טיפין טיפין עד שמתקבל בצק גמיש מעט דביק מכסים מטפטפים מעט שמן מעל הבצק
מכסים ונותנים לתפיחה ראשונה, אחרי שהבצק תפח ללוש שוב להוצאת אויר לחלק את הבצק ל4-6 תלוי מה רוצים
להכין עם הבצק ,אם רוצים לחם ארוך רגיל צריך לרדד את הבצק לעלה דק לגלגלג לרולדה ולהניח את הבצק בתבנית
אפיה לתת שוב תפיחה ,אחרי התפחה שניה למרוח ביצה מעול במעט שמן לפזר שומשום או מלח בישול .
לאפות בחום של 200 מעלות כ10 דקות ולאחר מכן להוריד את החום ל-180 מעלות ולהמשיך לאפות עד שהלחמים מוכנים.
אשמח לישמוע תגובות !!!
~~
ניפגש במתכון הבא בע"ה~~
*** באהבה מהמטבח של לינדוש ***
תגובה 1:
נמושקה
15 במרץ 2015 בשעה 11:27
לינדוש מורידה את הכובע
הלחם נראה סוף הדרך
תבורכי
השב
מחק
תשובות
השב
הוסף תגובה
טוען עוד...
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
תוספות או מנות ראשונות .
עוגת גבינה בטעם של פעם..
חיפשתי מתכון קל וטעים לעוגת גבינה בלי הרבה עבודה (לפעמים לא בא לעבוד קשה) מצאתי וקבלתי כל כך הרבה מתכונים שהבחירה היתה קשה . לקחתי מכמה מ...
עוגת תפוחים הפוכה בקרמל..של אהרוני
לבצק פריך: 400 גרם קמח- 3 כוסות 200 גרם חמאה 160 גרם סוכר- 3/4 כוס 1 ביצה 1 חלמון ½ כפית תמצית וניל איכותית קליפת לימון מ-1/2 לימון (לא חוב...
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות
לינדוש: מבחר ענק לעוגיות : מקבץ עשיר של עוגיות בהזמנה.
לינדוש מורידה את הכובע
השבמחקהלחם נראה סוף הדרך
תבורכי