לביבות קישואים
היום אני
תמיד אהבתי להכין את הלביבות מכיון שבני הבית היו חוטפים אוכלים ונהנים מכל ביס !!!
אז החלטתי היום להכין אותם חשבתי לאפות האמת באפיה לא יוצא כך רך וטעים ?
מצרכים :
קילו קישואים יפים
4בצלים
חופן פיטרוזיליה
כוס קמח
4ביצים
כף אבקת מרק עוף
כף פלפל שחור
אופן ההכנה:
לקלף את הקישואים להכניס אותם למעבד מזון .ואת הבצלים ואת הפיטרוזיליה להפעיל לכמה פולסים לא לטחון ממש דיסתי אלה להרגיש את הירקות ניתן להוסיף גם גזרים .תפ"א .כל ירק שאתם אוהבים ( אני עדפתי רק קישואים )
להכניס את כל העיסה לקערה להוסיף את הקמח את הביצים לערבב היטב להוסיף את התיבול לחמם מחבת לצקת שמן קנולה לא עמוק ממש שכבה דקה כך לא ניספג שמן בתוך הלביבות ותמיד ניתן להוסיף שמן לפי הצורך
לקחת מהעיסה בעזתר כף לצקת לטגן משני הצדדים אחרי הטיגון ישר להניח במסננת ולא בניר סופג.
מצרכים :
קילו קישואים יפים
4בצלים
חופן פיטרוזיליה
כוס קמח
4ביצים
כף אבקת מרק עוף
כף פלפל שחור
אופן ההכנה:
לקלף את הקישואים להכניס אותם למעבד מזון .ואת הבצלים ואת הפיטרוזיליה להפעיל לכמה פולסים לא לטחון ממש דיסתי אלה להרגיש את הירקות ניתן להוסיף גם גזרים .תפ"א .כל ירק שאתם אוהבים ( אני עדפתי רק קישואים )
להכניס את כל העיסה לקערה להוסיף את הקמח את הביצים לערבב היטב להוסיף את התיבול לחמם מחבת לצקת שמן קנולה לא עמוק ממש שכבה דקה כך לא ניספג שמן בתוך הלביבות ותמיד ניתן להוסיף שמן לפי הצורך
לקחת מהעיסה בעזתר כף לצקת לטגן משני הצדדים אחרי הטיגון ישר להניח במסננת ולא בניר סופג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה