להכניס את הקמח המנופה לקערת המיקסר להוסיף את הסוכר ואת השמרים לערבב היטב להוסיף
את השמן ,ביצים,וכוס מים פושרים להמשיך לערבב ובהמשך להוסיף את יתר המים לפי הצורך
לקבלת בצק לא דביק ולא קשה פשוט נעים למגע להוסיף את המלח לערבב שוב לכסות את הקערה
לתפיחה של שעה או עד שהבצק מכפיל את עצמו .
אחרי ההתפחה ללוש שוב להוצאת האויר מהבצק לחלק ל6-8 כדורים לגלגל אותם ולהתחיל לעשות את הצורות .
להניח אותם במרחקים למרוח ביצה ולפזר שומשום לתת להם לתפוח בנתיים לחמם את התנור לחום של 190-200 מעלות אחרי התפיחה להכניס אותם לאפיה של 3/4 שעה בערך או עד שהם משתחררים מהתבנית אז כך יודעים שהמאפה שלנו מוכן..אחרי האפיה טייפ קטן לכסות אותם ישר במגבת מטבח...
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה