להכנסי את הסולת לקערה את הקמח את השמן ולהכל לפי סדר אחרי זה להוסיף את המיץ לערבב היטב עד לקבלת בצק רך ונעים לכסות את הבצק .
בנתיים להכין את המילוי להכניס לקערה את התמרים ואת יתר החומרים לערבב היטב.
לקחת את הבצק ללוש היטב לחלק את הבצק ל-6כדורים לרדד כל כדור לעלה למרוח מהמילוי לגלגל לרולדה לסדר בתבנית אפיה את הרולדות במרחווים (אני שמה בכל תבנית 3רולדות) לסמן לפרוסות לאפות בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע חום בהיר.
להכין את הסירופ לבשל עד לרתיחה אחרי זה להמניך את האש ולתת להתבשל עד לסמיכות להוסיף את הלימון
אחרי שהרולדות התקררו לפרוס את הפרוסות שסימנו ,וכל כמה פרוסות להכניס לסירופ . לטבול אותם היטב ולהניח על מגש.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה