יום שני, 31 באוגוסט 2015

תפ"א בתנור.

                    

מצרכים:                                                         

קילו תפ"א .
פלפל שחור.
מלח גס,
כף אבקת בצל או פיטריות.
כוס מים פושרים.
רבע כוס שמן זית.

אופן ההכנה:

לקלף את התפוחים לחתוך לפרוסות בעובי של אצבע.
בקערה להכניס את המלח פלפל שחור ואבקת הבצל להוסיף את המים ואת השמן לערבב היטב ולצקת מעל התפוחי-אדמה .
לקחת תבנית אפיה להסדר את התפוחי-אדמה בשורות לכסות בנייר כסף ולאפות בחום של 180 מעלות כ-30 דקות בערך עד שהתפוחים מבושלים להוריד את הנייר ולתת עוד כמה דקות של אפויה .



                     אהבתם ניפגש במתכון הבא.

אשמח לקבל את תגובתכם!































אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית