יום שני, 31 באוגוסט 2015

חזה עוף אפוי.



המצרכים :

קילו חזה עוף שלם .
מישרה:
3כפות שמן זית,
3כפות רוטב צ'ילי מתוק.
כף רוטב סויה.
כף אבקת מרק.
רבע כוס מיץ לימון.
פלפל שחור .
גריל עוף.
1 בצל קצוץ.
חצי כוס קמח +כפית פפריקה אדומה מתוקה.

אופן ההכנה:

מנקים היטב את החזה העוף משרים אותו במיץ הלימון ..את כל המצרכים למיישרה מערבבים בקערה ומכניסים את החזה העוף לתוך הקערה (פרט מהקמח והפפריקה) מאחסנים במקרר לפחות שעה לאחר מכן לוקחים את החזה העוף בלי המיישרה מגלגלים בקמח מניחים בתבנית אפיה ומעל יוצקים את כל הנוזל של המיישרה מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה לאחר מכן מורידים את הנייר ונותנים עוד בין 10-15 דקות אפויה גלויה...
ניתן להגיש עם סלט או קוביות תפוחי-אדמה אפויים.או אורז כל אחד והטעמים שלו.

                         אשמח לשמוע את תגובתכם !!






 .

                   אהבתם ניפגש במתכון הבא.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית