יום שני, 31 באוגוסט 2015

משק צוריאל .

 התכבדתי בגבינות ממשק צוריאל .

גבינת צפתית 5% וגבינה בולגרית 5%.


פינקתי את בני הבית בפשטידת בטטות עם גבינה צפתית ..

סלט עשיר בתוספת פרוסות גבינה בולגרית .מעדן .

הכנתי ממרח גבינה צפתית מפוררת עם בצל וזיתים תוספת מכובדת ועשירה לארוחת הערב .





 פשטידת בטטות עם גבינה צפתית 5% לפני האפיה .
 הפשטידה אחרי האפיה ..

המתכון לפשטידה:

4בצלים.
4בטטות.
4 ביצים,
כוס קמח +1אבקת אפיה,
כוס מים פושרים,
3/4 כוס שמן,
מלח,פלפל שחור.
שומשום,
100 גרם גבינה צפתית .

אופן ההכנה:

לקלף את הבטטות לחתוך אותם לפרוסות קטנות או בפומפיה גסה.לקלף את הבצל לפרוס אותם לפרוסות דקות לקחת קערה להכניס את הבצל ואת הבטטות ואת יתר המצרכים לערבב היטב לטעום את התיבול אם צריך להוסיף מלח פלפל מוסיפים לפי הטעם האישי !!! לחמם תנור לחום של 180 מעלות לשמן 2-3 תבניות חד פעמי של אינגלש קייק לצקת בתבניות את המסה לפזר שומשום ולאפות כ-30 מעלות או עד שהמאפה מקבל צבע חום .

ממרח גבינה :

2בצלים .
2 מלפפונים חמוצים .
חצי כוס זיתים ירוקים או שחורים מגולענים.
חופן גבינה צפתית מפוררת .
גביע שמנת חמוצה של פעם .או יוגורט .

אופן ההכנה:

לקצץ את הבצל דק דק להוסיף את הגבינה המפוררת .את הזיתים קצוצים דק .מלפפונים קצוצים דק.ומוסיפים את השמנת או היוגורט מערבבים היטב מוסיפים פלפל שחור .ואם צריך להמליח מוסיפים מלח (אני אישית לא הוספתי מלח)


אהבתם ניפגש במתכון הבא.

כנסו לפרגן עשו לייק בפסבוק .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה