לנקות את הכרעים מהעור (למי שאוהב את העור שישאיר)להניח את הכרעים על תבנית אפיה
להוסיף לחצי כוס מים רותחים עם אבקת מרק את יתר התיבול לערבב היטב לצקת על התבנית מעל הכרעים לעשות עיסוי קל לכסות בנייר כסף ולהכניס למקרר כשעה עד יום למחרת.
אופים בחום של 180 מעלות ...שהכרעים היו מכוסים בנייר כסף אחרי 3/4 שעה לבדוק את העוף ואם זה מוכן בערך ויש נוזלים להוציא את הנייר ולתת עוד כרבע שעה של אפיה .
ניתן להגיש בתוספת אורז לבן או כל תוספת שאתם אוהבים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה