יום שבת, 2 במרץ 2013

כרעים בלימון מעדן..


כרעים בלימון מעדן ..

מצרכים:                      

4-כרעים 

6 לימונים יפים נקים וחתוכים לפרוסות.

6-8 בצלים גדולים ופרוסים לפרוסות .

תבלינים :

חצי כוס מים רותחים בתוספת כף אבקת מרק.

2כפות שמן זית.

2כפות תבלין לגריל עוף.

כף פלפל שחור.


אופן ההכנה:

לנקות את הכרעים מהעור (למי שאוהב את העור שישאיר)להניח את הכרעים על תבנית אפיה

להוסיף לחצי כוס מים רותחים עם אבקת מרק את יתר התיבול לערבב היטב לצקת על התבנית מעל הכרעים לעשות עיסוי קל לכסות בנייר כסף ולהכניס למקרר כשעה עד יום למחרת.

אופים בחום של 180 מעלות ...שהכרעים היו מכוסים בנייר כסף אחרי 3/4 שעה לבדוק את העוף ואם זה מוכן בערך ויש נוזלים להוציא את הנייר ולתת עוד כרבע שעה של אפיה .

ניתן להגיש בתוספת אורז לבן או כל תוספת שאתם אוהבים.

 

 

תכינו וספרו איך היה אשמח לישמוע תגובות .

שבוע טוב 

מהמטבח של לינדוש באהבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה