יום ראשון, 10 במרץ 2013

פיצה מכל טוב..


מי אמר פיצה ולא קבל....

המצרכים .

קילו קמח .

2כפות שמרים יבשים ,

כף סוכר

כף מלח

חופן בצל מטוגן .

4כפות שמן זית

1-2 כוסות מים פושרים..

אופן ההכנה:

לנפות את הקמח, להכניס לקערת המיקסר להוסיף את השמרים הסוכר לערבב היטב להוסף את השמן הבצל לערבב להוסיף את המלח ואת המים בהדרגה עד לקבלת בצק נעים למגע...לכסות את הבצק במגבת נקיה לתת לבצק לתפוח ...בנתיים להכין את המילוי לפיזור על הבצק.

רסק עגבניות :

4כפות רסק עגבניות ,

כף אורגנו יבש

כפית כמון

כפית פלפל שחור

כפית חרדל

3כפות שמן זית

כוס מים פושרים.

אופן ההכנה :

להכניס את כל החומרים לקערה לערבב היטב ולהוסיף בהדרגה את המים הרוטב צריך להיות מעט דליל במרכם של טחינה....

300 גרם גבינה צהובה מגוררת  או מוצרלה ...

קופסא של זיתים בלי חרצנים ירקו או שחור.

קופסא תירס

קופסא פיטריות ..

המילוי לפי הטעמים ניתן גם להוסיף טונה...

אופן ההכנה לבצק:

אחרי שהבצק תפח ללוש שוב להוציא את הבועות האויר לחלק את הבצק לכמות שרוצים אני חלקתי ל2כדורים וכל כדור רדדתי למלבן בגודל של התבנית אפיה שלי טיפטפתי מעל הבצק מעט שמן זית..מרחתי את הרוטב העגבניות ומעל את הזיתים ...התירס...הפיטריות....ואחרי זה את הגבינות ...

אופים בחום של 190 מעלות כ15 דקות או עד שתחתית הבצק אפוי....

בתיאבון תכינו מקלוני ירקות והנה לכם ארוחה 

מהמטבח של לינדוש באהבה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית