יום שבת, 24 בפברואר 2024

לחמניות שרצו להיות לביגלה..


מתכון מעולה שאותו אני מכינה מהיום שאני מכירה את עצמי במטבח ..


מצרכים!!

קילו קמח מנופה.
2כפות שמרים יבשים.
4כפות סוכר.
רבע כוס שמן רגיל.
2כפות מלח שולחן או כף מלח בישול .
2-3 כוסות מים פושרים.
[ ניתן להוסיף לבצק .תערובת של פיצוחים .או חמוציות }

אופן ההכנה!!

להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים ואת הסוכר. לערבב היטב להוסיף כוס מים פושרים ולערבב היטב ובהמשך להוסיף את השמן ואת הפיצוחים אם רוצים כמובן לא חובה ..להמשיך לערבל להוסיף עוד כוס מים ולערבל עד לקבלת בצק דביק מעט אם צריך אז להוסיף עוד מים ואת המלח .להמשיך לערבל עד לקבלת בצק נעים שמשתחרר מדפנות המיקסר. ללוש ידני עד להורדת אויר לכסות את הבצק  שיכפיל את עצמו ..ללוש שוב לחלק את הבצק לכדורים לרדד לעלה ולגלגל לרולדה לסגור לביגלה או איך שרוצים .

להניח בתבנית אפיה לתפיחה שניה למרוח אחרי זה בביצה לפזר שומשום להכניס לאפיה בערך כ30 דקות עד שמקבל צבע חום כמו בתנור.

בהצלחה מהמטבח .

של לינדוש

להזמנות / 0522946665  




 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית