פשטידת תפ"א
בעקבות הסערה לציפס !!
החלטתי להפוך את התפ"א לפשטידה בריאה וטעימה .
מצרכים :
קילו תפ"א אדומים או לבנים ,
חצי כוס קמח תופח,
כפית פלפל שחור
כף מלח,
חצי כפית כורכום ,
כף אבקת מרק או כל מרק שאוהבים .
חצי כוס שמן קנולה,
6ביצים גדולות.
אופן ההכנה:
מבשלים את התפו"א במים עם הקליפה אני מבשלת בסיר לחץ כ15 שעה ,עד שהם מתרככים ,
מסננים ומחכים שיתקררו ,מקלפים ומועכים אותם לפירה,
מוסיפים את השמן את הקמח,ואת התיבול מערבבים היטב מוסיפים את הביצים שהם מוקצפים בעזרת מזלג ,
(ממליצה להכניס את העיסה למקרר לפחות כמה שעות לפני האפיה).
לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ,
לשמן תבנית אפיה בגודל 27-33 מלבנית או תבניות של אינגלשקייק בתרסיס שמן ,
לחלק את העיסה לתבניות ולאפות עד שהמאפה מקבל צבע חום זהוב והמאפה משוחרר מעט מהדפנות של התבנית .
אהבתם רוצו למטבח להכין אשמח לשיתוף ניפגש במתכון הבא
מהמטבח של לינדוש באהבה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה