יום חמישי, 12 במרץ 2015

טורטיה.


~~ טורטיה במילוי חזה עוף וירקות ~~~


מצרכים :

חזה עוף שלם ,
כרוב קטן,
2פלפלים אדומים,
2קישואים,
2גזרים,
2בצלים
קופסא קטנה של פיטריות ,
2ביצים ,כפית חרדל (לטורטיה),

תיבול:

כף רוטב סויה,
כף סוכר חום,
כף פפריקה מתוקה,
כף פלפל שחור,
כף מיץ לימון,
כף שמן שומשום,

חבילה טורטיה גדולה(20 יחידות)

אופן ההכנה:

לחתוך לרצועות דקות את החזה עוף לתבל במיץ הלימון ולהניח בצד?
בנתיים לחתוך את כל הירקות לרצועות דקות וכל ירק להניח בצלחת עד לבישול, לקחת את המחבת או ווק להניח את השמן לטגן את הרצועות העוף מכל צד ולהוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן להוסיף את הגזר ולאחר מכן את הפלפל ,הכרוב,הקישוא ,ולבסוף את הפיטריות לערבב היטב להוסיף את התיבול לתת להתבשל כ30 דקות.

לקחת מחבת שניה לשים שמן לטיגון הטורטיות!

לקחת טורטיה שלמה להניח מהמילוי במרכז לקפל בצורת מעטפה לגלגל להכין את כל הטורטיות ,בנתיים לקחת את הביצים לערבב עם כפית חרדל לטבול כל טורטיה מכל צד ולטגן .

הנה התוצאה מנה טעימה ניתן לאכול אותה כך או בתוספת סלט ירוק .


                 


~~ניפגש במתכון הבא בע"ה~~

** באהבה מהמטבח של לינדוש **




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית