דלג לתוכן הראשי

רולדות תמרים ~






















חומרים:
4כוסות קמח +1אבקת אפיה,

חבילה מרגרינה או מחמאה,

1/4כוס שמן,

חצי כוס מיץ תפוזים,
                                                         
חצי כוס קוקוס,

2כפות גרידת לימון או תפוז,

1סוכר וניל,

מילוי :

1קופסא ממרח תמרים,כף קינמון,גרידת תפוז או לימון,חצי כוס סוכר,כוס אגוזים קצוצים,2כפות ממרח שוקולד או ריבה .

אופן ההכנה:

להמיס את המרגרינה להכניס לקערת המיקסר להוסיף את השמן ואת יתר החומרים ,ולבסוף את הקמח לערבב היטב עד 

שמתקבל בצק נעים וגמיש להניח בצד למנוחה.

בנתיים לחמם את התנור לחום של 180 מעלות לרפד את התבנית בנייר אפיה.

לחלק את הבצק ל4 חלקים כל חלק לרדד לרולדה למרוח מהמילוי לגלגל לרולדה להניח בתבנית האפיה ולהכין את יתר 

הרולדות , לחתוך  בעזרת סכין פרוסות עד הסוף לאפות כ-30-40 דקות עד שהרולדות אפויות ומקבלות צבע חום לא שרוף!

אחרי האפיה לשחרר את העוגות לפזר אבקת סוכר .

אני מפזרת אבקת סוכר רק בהגשה כך הם נישמרים בקופסא במקרר.

את המתכון קבלתי מחברה 

ניפגש במתכון הבא 

              ~~ במטבח של לינדוש~~




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מאפה ממולא בבשר

לפעמים נישאר לכם שאריות של בשרים ולא יודעים מה לעשות אז הנה מאפה קל וטעים...
מאפה בצק עלים  במילוי בשר .

מצרכים: חבילה בצק עלים 500 גרם בשר טחון גס (כאן אני ניצלתי שאריות צלי בשר) . 3בצלים פרוסים לפרוסות. כף כמון. כף פלפל שחור. כפית קינמון. כף מלח.
אופן ההכנה: לטגן מעט את הבצלים עד לקבלת שקיפות להוסיף את הבשר , להמשיך לבשל עד שהבשר מוכן ואז להוסיף את התבלינים , ליטעום אם התיבול בסדר לפי טעמכם!!
לקחת את הבצק לחלק ל3 או 4 כל חלק למלא בבשר לגלגל לרולדה להניח על תבנית אפיה למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 190 מעלות עד שהמאפה מוכן...
ניתן להגיש עם סלט ירקות עשיר או כמנה ראשונה. באהבה מלינדוש אשמח לישמוע תגבובות.

עוגות ועוגיות לפורים ולכל אירוע..

פורים בפתח רוצים משלוחי-מנות תזמינו אצל לינדוש עוגיות מכל הסוגים והמינים והכל לפי בקשת הלקוח...





ניתן להזמין מגשים מוכנים או עוגיות לפי משקל ..
לינדוש באהבה
052-2946665

תפוחי-אדמה כתוספת למנה עקרית /מהמטחבח של לינדוש