יום שני, 6 באוקטובר 2014

שניצל תירס

~~~ מי לא אוהב שניצל ועוד תירס.

 



                                       

שניצל תירס 


 

מצרכים:

קילו תפ"א לבן,

קילו חזה עוף שלם ,

קופסא תירס משימורים ,

2ביצים ,

כוס קמח תופח או קמח רגיל +כפית אבקת אפיה,

כפית מלח ,

כף אבקת מרק,

 פירורי לחם ,

שמן לטיגון .

אופן ההכנה:

לקלף את התפוחי-אדמה להכניס אותם לסיר עם החזה העוף לבשל כ3/4 שעה .

אחרי שהכל התבשל לסנן ולתת להם להתקרר מעט ,את התפוחים למעוך לפירה להוסיף את החזה 

העוף שגם אותו לפורר עם הידיים להוסיף את התירס ,ואת הקמח הביצים והתבלינים לערבב היטב 

לטעום עם התיבול מתאים ,

לתת לעיסה לנוח כשעה בערך בנתיים לקחת קערית לצקת את הפירורי -הלחם, לחמם שמן לא עמוק 

(בדיוק כמו שאתם מטגנים את השניצל) להוציא את העיסה לקחת מהעיסה כף לגלגל לכדור להניח על הפירורי- הלחם לשטח אותם  כמו קציצה שטוחה לטגן משני הצדדים להניח על מסננת להגיש 

בתוספת סלט או כל תוספת אחרת שאוהבים . 

(ניסיתי גם לאפות אותם זה לא אותו טעם .)

שניצל תירס 


תודה שבקרתם אותי במטבחי 

מלינדוש באהבה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה