את הבצלים לקלף לעשות חריץ לאורך הבצל מין חיתוך לא עד הסוף להכניס את הבצלים לבסיר מים ולתת רתיחה (בזמן הרתיחה הבצלים ני פתחים כמו פרח )לכבות את האש ולתת לבצלים לשחות במים הרתוחים.
בנתים להכין את המילוי לטגן את הבצל הקצוץ להוסיף את הפיטרוזילה את האורז ואת הבשר הטחון לערבב היטב להוסיף את התיבול לטעום אם חסר אז תוסיפו הכל לפי טעמכם לתת להמילוי לנוח
בנתיים לשחרר את הבצל מהשכבות יוצא בקלות וכייף למלא .לקחת סיר גדול לא עמוק ...שטוח מעט לסדר את הבצלים שמלאנו בצורה יפה ומסודרת בשכבה אחידה . להכין את הרוטב לערבב את הכל ביחד ולצקת מעל הבצלים להניח מעל צלחת בגודל של הסיר או מכסה מעט קטן מהסיר שבזמן הבישול הבצלים לא יצופו מעל ויתפרקו .לבשל כחצי שעה על אש בינונית ואחרי זה להוריד את הלהבה לאש קטנה ולתת עוד בישול של 10-15 דקות לסגור את האש ולהניח להתקרר ..ממש מעדן ניתן להכין גם עם ירקות בלי בשר יוצא עוד יותר טעים .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה