יום ראשון, 21 באפריל 2013

קוביות חזה עוף

קוביות חזה עוף עם בצל ..

מצרכים:

קילו חזה עוף שלם ..

קילו בצל יבש

כף גדושה   תבלין לגריל עוף

כף רוטב צ'ילי מתוק חריף או חמוץ.

2כפות שמן זית או קנולה.

אופן ההכנה:

יום לפני האפיה לחתוך את החזה העוף לקוביות קטנות להשרות במיץ לימון ולהכניס למקרר כחצי יום ....
להוסיף את הבצלים שהם פרוסים לפרוסות דקות ולהוסיף את התיבול והכל לפי הטעם .לערבב היטב להכניס למנוחה למקרר לעוד חצי יום או כשעה בערך.                               בינתיים לחמם את התנור לחום של 190 מעלות להכניס את התערובת לתבנית חד פעמית לצקת את התערובת לכסות בנייר כסף ולאפות 40 דקות אחרי זה להוציא את הנייר ולתת עוד אפיה של 10 דקות עד שכל הנוזלים נספגו והעוף קבל צבע חום בהיר ...

מגישים בתוספת אורז לבן או על מצע טורטייה ..

בתיאבון בברכה ממטבחה של לינדוש


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית