יום ראשון, 22 בינואר 2012

סהרונים מכל טוב..

תמיד צריך שהיה בבית צנצנת עוגיות והפעם החלטתי להכין סהרונים בתוספת קוקוס~~~~ניתן להוסיף כל טעם שרוצים
שקדים טחונים,אגוזים קצוצים,שבבי שוקולד .וגם בלי זה טעים .

המצרכים:
=============
400 גרם חמאה או מחמאה,
3/4 1 כוס סוכר
3ביצים
1כוס קורנפלור
חבילה של פודינג וניל
4-5 כוסות קמח
2אבקת אפיה
2סוכר וניל ,
קליפת לימון
קליפת תפוז
תוספות לטעם: כוס קוקוס,או כוס שקדים טחונים,או כוס אגוזים קצוצים,או כוס שבבי שוקולד,

אופן ההכנה:
=========
מכניסים לקערת המיקסר את החמאה ואת הסוכר לערבל לעיסה קרמי להוסיף בהדרגה את הביצים ולהמשיך לערבל
להוסיף בהדרגה את הקורנפלור ואת הפודינג ולאחר מכן את הקמח +אבקת אפיה וסוכר וניל ,ואת התוספת לטעם
ואת קליפות הלימון ותפוז להמשיך לערבל עד לקבלת עיסה מוצקת.

לחמם תנור לחום 170 מעלות לסדר את התבניות האפיה לרפד בנייר אפיה.
לחלק את הבצק ל-4 כדורים וכל כדור לגלגל לנקניק לחתוך לפרוסות קטנות וכל פרוסה לעצב לסהרון להניח במרחק
אחד מהשני כי הם מתפשטות.לאפות עד לקבלת צבע חום בהיר בערך כ20 דקות.

לבריאות ואם הנהנתם אשמח לשמוע תגובות ..
באהבה מהמטבח של לינדוש.

4 תגובות:

  1. לינדוש, יקירתי !
    טעים לי מאד מאד...העוגיות נראות מעולות!!
    בשבילי זה האידיאל לצד כוס תה עם נענע!!!
    יום מקסים,
    רותי ;-)

    השבמחק
    תשובות
    1. רותי מאוש תודה על הביקור ...
      יום נעים וטעים
      באהבה לינדוש.

      מחק
  2. הסהרונים שלך מקסימים ובטוח גם טעימים. עוד מעט עושה סיור בבלוג שלך. פעם ראשונה כאן :-)
    רויטל

    השבמחק
  3. רויטל תודה יקירה על הביקור ..
    אני מבקרת אצלך בבלוג ונהנת ממעשה ידייך.
    יום נעים וטעים
    באהבה לינדוש.

    השבמחק

פשטידה אישית