יום שישי, 4 בנובמבר 2011

כרעים בתוספת כרוב חמוץ..

כרעים בכרוב חמוץ..

מצרכים :

8 יחידות או לפי מספר הסועדים.
כוס כרוב חמוץ.
2-3 בצלים,
כמה גזרים לא חובה.
תבלינים,פלפל שחור כפית
כורכום חצי כפית,
אחוג למרק חצי כפית.
4כפות שמן קנולה.
2שיני שום.
כף סוכר,
כף מלח.

אופן ההכנה:
לקחת בסיר בישול, להוסיף את השמן ואת הבצלים פרוסים או קצוצים דק ,לטגן מעט להוסיף גם את הכריעם
לתת טיגון קטן משני הצדדים להוסיף את הכרוב ואת יתר התבלינים לערבב היטב שכל התבלינים יספגו בכרעים וגם בכרוב..להוסיף בערך כוס מים או כוס יין לבן לתת להתבשל כשעה ויש לכם ארוחה עשירה טעימה כיד המלך.

באהבה לי נדוש.
תודה שבקרתם אותי במטבחי הקט.
התבשיל הוכן בהשראתה של חברתי באוכל כשר טובה"לה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה