דלג לתוכן הראשי

חציל מצופה כשניצל.

חציל מצופה כשניצל...
לא בא  לכם לאכול כל יום כריך עם גבינה או פסטרמה רוצים שינוי וגיוון !!
אז הנה משהו קל וטעים ,,בכל בית תמיד יש חצילים אז קבלו רעיון להפוך את החציל למשהו אלגנטי וטעים כמובן...

מצרכים:
===========
4-5 יחידות של חצילים יפים מבריקים וכמובן קלים
3ביצים.
פירורי לחם ,בערך חצי כוס.
קמח.חצי כוס.
חרדל ,כפית
פלפל שחור.כפית,
מלח,
שמן לטיגון..

אופן ההכנה:
===============
לפרוס את החצילים לפרוסות בעובי של 2ס"מ (לא להוריד את הקליפה)
לפזר מעל מלח בישול ולהשאיר להורדת המרירות על גבי מסננת!!
בינתיים לקחת בקערה את הביצים והחרדל לערבב היטב ולהניח בצד.
בקערה נוספת להכניס את הקמח ,ואת פירורי הלחם,ואת הפלפל השחור, לערבב היטב ולהניח בצד.
לשטוף את פרוסות החצילים מהמלח להניח על מסננת ,,לחמם שמן עמוק
לטבול את החצילים בפירורי הלחם והקמח וישר לטבול אותם בביצה.
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים (השמן העמוק מונע ספיגה יתרה של שמן בחציל).
אחרי הטיגון מומלץ בחום להניח על מסננת ולא על גבי נייר סופג!!!

 תודה שבקרתם אותי ..אהבתם אשמח עם תילחצו על הניק אהבתי .
       
             באהבה מהמטבח של לי נדוש.

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מאפה ממולא בבשר

לפעמים נישאר לכם שאריות של בשרים ולא יודעים מה לעשות אז הנה מאפה קל וטעים...
מאפה בצק עלים  במילוי בשר .

מצרכים: חבילה בצק עלים 500 גרם בשר טחון גס (כאן אני ניצלתי שאריות צלי בשר) . 3בצלים פרוסים לפרוסות. כף כמון. כף פלפל שחור. כפית קינמון. כף מלח.
אופן ההכנה: לטגן מעט את הבצלים עד לקבלת שקיפות להוסיף את הבשר , להמשיך לבשל עד שהבשר מוכן ואז להוסיף את התבלינים , ליטעום אם התיבול בסדר לפי טעמכם!!
לקחת את הבצק לחלק ל3 או 4 כל חלק למלא בבשר לגלגל לרולדה להניח על תבנית אפיה למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 190 מעלות עד שהמאפה מוכן...
ניתן להגיש עם סלט ירקות עשיר או כמנה ראשונה. באהבה מלינדוש אשמח לישמוע תגבובות.

עוגות ועוגיות לפורים ולכל אירוע..

פורים בפתח רוצים משלוחי-מנות תזמינו אצל לינדוש עוגיות מכל הסוגים והמינים והכל לפי בקשת הלקוח...





ניתן להזמין מגשים מוכנים או עוגיות לפי משקל ..
לינדוש באהבה
052-2946665

תפוחי-אדמה כתוספת למנה עקרית /מהמטחבח של לינדוש