דלג לתוכן הראשי

חזה עוף שנהפך לרולדה אפויה.

סיפור קטן על חזה עוף שנהפך לרולדה אפויה במילוי כרוב מאודה
=========================================,
עמדתי במקרר בסופר הסתכלתי ימינה שמאלה אולי בכול זאת איזו גברת תואיל לקנות אותי ..צצה איזו גברת ושאלה כמה זה עולה כמובן שישר קנתה אותי בשמחה ואני רקדתי ישר לחיקה ..
חשבה וחשבה הגברת נו מה עושים שוב פעם מוקפץ לא... שניצל לא ,,  הנה פתאום עלה לה רעיון מעולה להכין ממני רולדות במילוי כרוב מאודה ששכב אצלה במקרר . התגלגלתי לרולדה במילוי הכרוב, עברתי טבול טעים וישר לתנור ,,,טרפו אותי בלי לחשוב פעמיים..אז הנה הגברת תתן לכם את המתכון קלי קלות וכמובן מאוד בריא.

קילו שניצל עוף או 3יחידות חזה עוף ולפרוס אותם לשניצל.
לתבל בפלפל שחור גרוס.למרוח מעט חרדל .
ביצה .
פירורי לחם.

למילוי:
ניתן למלא בפטריות עם בצל.
כרוב לבן מאודה בבירה (חפשו את המתכון לכרוב מאודה בבלוג)
לקחת כל פרוסה למלא לגלגל לרולדה לטבול בביצה בתוספת חרדל
פלפל שחור .להניח את הרולדות בתבנית אפיה לרסס בתרסיס שמן קנולה.לפזר פירורי לחם לאפות בחום של 180 מעלות כחצי שעה (מכוסה בנייר כסף)אחרי חצי שעה להוריד את הנייר ולתת עוד אפיה של 15 דקות לקבלת צבע חום .

הנה לפניכם תהנו מהמתכון באהבה לינדוש

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מאפה ממולא בבשר

לפעמים נישאר לכם שאריות של בשרים ולא יודעים מה לעשות אז הנה מאפה קל וטעים...
מאפה בצק עלים  במילוי בשר .

מצרכים: חבילה בצק עלים 500 גרם בשר טחון גס (כאן אני ניצלתי שאריות צלי בשר) . 3בצלים פרוסים לפרוסות. כף כמון. כף פלפל שחור. כפית קינמון. כף מלח.
אופן ההכנה: לטגן מעט את הבצלים עד לקבלת שקיפות להוסיף את הבשר , להמשיך לבשל עד שהבשר מוכן ואז להוסיף את התבלינים , ליטעום אם התיבול בסדר לפי טעמכם!!
לקחת את הבצק לחלק ל3 או 4 כל חלק למלא בבשר לגלגל לרולדה להניח על תבנית אפיה למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 190 מעלות עד שהמאפה מוכן...
ניתן להגיש עם סלט ירקות עשיר או כמנה ראשונה. באהבה מלינדוש אשמח לישמוע תגבובות.

עוגות ועוגיות לפורים ולכל אירוע..

פורים בפתח רוצים משלוחי-מנות תזמינו אצל לינדוש עוגיות מכל הסוגים והמינים והכל לפי בקשת הלקוח...





ניתן להזמין מגשים מוכנים או עוגיות לפי משקל ..
לינדוש באהבה
052-2946665

תפוחי-אדמה כתוספת למנה עקרית /מהמטחבח של לינדוש