יום ראשון, 20 בפברואר 2011

עוגת גבינה .





תמיד חיפשתי מתכון לעוגת גבינה טעימה
העברתי סדנא ערב נשים בבצק סוכר ובעלת הבית כבדה את כולם בפרוסת עוגה טעימה ,
כמה בנות בקשו את המתכון והיא ישר שלפה ניר קטן מארנקה והתחילה להקריא לנו את המתכון,(שאלתי אותה אם אני יכולה ליכתוב את המתכון בבלוג שלי אמרה לי כמובן בשמחה לינדוש )העברת לנו ערב כייפי ,נהננו ולמדת אותנו ונתת לנו טיפים מעולים !!!
הנה המתכון של העוגה הטעימה :
לבצק הפריך "
100 גרם חמאה,
1ביצה,
חצי כוס סוכר
1שקית סוכר וניל
כוס וחצי קמח תופח.

מילוי הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה
2שמנת חמוצה
4ביצים
חצי כוס סוכר
4כפות קורנפלור.

אופן ההכנה לבצק הפריך:
להכניס את כל החומרים ללוש לבצק .לרדד לעיגול בגודל של התבנית להניח את הבצק בתבנית להכניס למקרר.
בנתיים להכין את המילוי :
להכניס למיקסר את כל החומרים לערבב לעיסה חלקה ,להוציא את התבנית מהמקרר .לצקת את העיסה מעל הבצק .
לאפות בחום של 180 מעלות עד שהגבינה מתיצבת ,
להוציא מהתנור ולכסות במגבת .ניתן לצפות בקצפת או להשאיר אותה איך שהיא.

תודה לאתי על המתכון .

                             תודה לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לאוהבי לחם