יום שישי, 28 בינואר 2011

עוגת שוקולד בקרם ריבת חלב.

עוגת שוקולד.
מצרכים לעוגה.
=========-

2כוסות סוכר.
4ביצים גדולות.
כוס שמן.
4כפות קקאו +2כוסות קמח +1שקית אבקת אפיה.
כוס מים רתוחים.

מצרכים לקרם:
===========
2שמנת מתוקה.
1אינסטנט פודינג וניל.
2כוסות חלב.
2כפות ריבת חלב.




אופן ההכנה:
=========
להכניס לקערה גדולה (ניתן גם ידני) את הסוכר עם הביצים לערבב היטב להוסיף את השמן ואת יתר החומרים.
לבסוף את המים לערבב היטב .לשמן תבנית אפיה בקוטר 24 ס"מ לצקת את העיסה לתבנית .
לאפות בחום של 170 מעלות לאפות כ-45-50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.

אופן ההכנה לקרם..
============
לצקת לקערת המיקסר 2שמנת מתוקה .להוסיף 1אינסטנט פודינג וניל 2כפות ריבת חלב .ו2כוסות חלב .
להקציף עד לקבלת קרם .
לקשט את העוגה...לחתוך את העוגה לשתים למרוח בקרם להניח את החלק השני מעל הקרם למרוח מעל העוגה לקשט
בשקית זילוף עם צנטר פרח...
להניס למקרר (העוגה יותר טעימה יום למחרת)

תודה /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית