יום שבת, 24 בפברואר 2024

לבבות ארטישוק במילוי בשר

לבבות ארטישוק במילוי בשר ..


מצרכים.

חבילה של לבבות ארטישוק קופא.

חצי קילו בשר טחון .

2בצלים.

חצי חבילה של פטרוזיליה .

חצי חבילה כוסברה.

2ביצים.

חצי כוס סודה לשתייה {לא אבקה}

מלח .פלפל שחור. קורט בהרט .כף שמן זית.

אופן ההכנה!!

להרתיח את הלבבות במים עם כף חומץ {לא לבשל יותר מידי }

בינתיים שהלבבות מתקררים בתוך מסננת.

להכין את המילוי לקצוץ את הבצל ואת העישבי התיבול להניח על מסננת לסחוט היטב להוסיף את הבשר ואת יתר המצרכים לערבב היטב להניח במקרר כ15 דקות לפחות . לקחת את הלבבות למלא אותם בבשר ממש כימו כיפה .להכין קערית עם קמח וקערית עם  ביצים {בערך 2ביצים}..לתבל את הלבבות בקמח ולאחר מכן בביצה לטגן ממש טיגון קל משני הצדדים{יש כאלה שלא מטגנים ניסית לצערי פעם וכל הבשר השתחרר מהלבבות}להניח את הלבבות בתבנית אפיה כמו בתמונה. 

להכין רוטב!! מ3כפות רסק עגבניות כף רוטב צילי מתוק .כף א. מרק .כף בסוכר חום .. כף פפריקה מתוקה וכפית פלפל שחור .להוסיף 2כוסות מים פושרים לצקת מעל התבנית לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף לאפות בערך כשעה להוציא את הנייר אפיה ואת הנייר הכסף לתת עוד בערך 15 דקות להשחמה כמובל לבדוק שהכול התבשל...


זו מנה מאוד חגיגית לפי דעתי כמובן .

אותה תמיד מזמינם לחג או לאירועים לארוחה בשרית.


בתיאבון מהמטבח של לינדוש

להזמנות

0522946665




לבבות 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית