יום שלישי, 15 במרץ 2016

פשטידת בטטות..


 פשטידה קלה להכנה:::::::

חומרים:

4בטטות,

4בצלים.

חצי כוס קמח +כפית אבקת אפיה,

רבע כוס שמן,

3ביצים ,

חצי כוס מים,

פלפל שחור ,מלח,

אופן ההכנה:

לחמם את התנור לחום בינוני 180 מעלות.

לקלף את הבצלים ואת הבטטות ,לחתוך אותם לפרוסות דקות ,

להכניס לקערה גדולה להוסיף את יתר החומרים לערבב היטב לטעום את התיבול ואם צריך להוסיף 

עוד מלח או פלפל הכול לפי הטעם.לשמן תבנית אפיה מלבנית או 2 תבניות של אינגלש קייק לצקת 

את העיסה לאפות בחום של 180 מעלות כ-30עד 40 דקות עד שהמאפה מוכן.(ניתן להוסיף לעיסה 

גבינות אם רוצים את הפשטידה חלבי!!!























תודה לכל מי שביקר רעבים לעוד ניפגש במתכון הבא !!

מהמטבח של לינדוש.


2 comments:

  1. לינדוש.. יצא מהתנור ולא התאפקנו וחסלנו רבע.. טעים...

    השבמחק