יום חמישי, 3 באפריל 2014

ביגלה במילוי ממרח פסטו וגבינה בתוספת בזיליקום.


  


מחלבת גד מרחיבה את קטגוריות הגבינה למריחה ומשיקה סדרת גבינות חדשה.


קרם שמנת ניו יורק 5% וכוללת 4 טעמים במתכון חדש : ירקות טבעי,בזיליקום,וזיתים, 

  


לכבוד הרחבת קו הגבינות של גד קיבלתי 2 סוגי גבינה לטעימה: טבעית וזיתים.
.
 ביגלה גבינה בתוספת בזיליקום וממרח פסטו .
מצרכים לביגלה:
קילו קמח,
2כפות שמרים יבשים,
רבע כוס שמן זית (או קנולה)
כף מלח,
2כפות סוכר,
2-3 כוסות מים פושרים,
אופן ההכנה:
להכניס את הקמח לקערת המיקסר להוסיף את השמרים ואת הסוכר לערבב היטב להוסיף את השמן וכוס מים פושרים ללוש בהדרגה ולהוסיף את המלח ולהמשיך להוסיף עוד מים כמה שניספג עד לקבלת בצק נעים ולא קשה ולא דביק ..לתת לנוח לבצק שיכפיל את עצמו .
אחרי התפחה ללוש שוב להוציא את האויר לחלק את הבצק בין 8-10 כדורים וכל כדור לרדד לעלה למרוח פסטו וגבינת בזיליקום לעשות חריצים בעלה כמו רשת לגלגל את העלה לרולדה ולסגור לביגלה למרוח בביצה ולאפות בחום של 200 מעלות כ-15 דקות או עד שהמאפה מוכן (כלומר משתחרר מהתבנית )


תודה שפניתם וכבדתם אותי במוצרי הגבינות החדשות .של מחלבת גד!
באהבה מהמטבח של לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית