יום ראשון, 23 בפברואר 2014

נישנוש בריא וטעים

היום אני 
 

 

לפעמים רוצים לנשנש ליד הטלביזיה .

אני תמיד מבשלת גרגירי חומוס ומקפיא לשעת הצורך (אני משרה קילו גרגירי חומוס ללילה )

לפעמים מוסיפה לתבשיל לצלי עוף או לקציצות בשר או צלי צמיד משדרג את הטעם ועוד טיפ

קטן זה מסמיך את התבשיל !!!

מצרכים:

חצי קילו גרגירי חומוס מבושל,

עישבי תיבול כוסברה קצוצה ,

בצל סגול, פיטרוזיליה קצוצה ,

פלפל חריף ,

תיבול:

כמון ,מלח ,פלפל שחור גרוס ,2-3 כפות שמן זית ,ולאוהבי שום כמה שיני שום כתוש.

מיץ חצי לימון,

אופן ההכנה:

אחרי בישול החומוס לסנן מהמים (אם זה מקופסא עדיף לחמם את תכולת הקופסא)להכניס לקערה בנתיים לקצץ את עישבי התיבול   ,בצלוחית להכניס את השמן את השום את המלח פלפל שחור גרוס ואת הכמון לערבב היטב ולצקת מעל החומוס .אפשר להגיש  כתוספת או   כנישנוש..

.



תודה שבאתם ניפגש במתכון הבא!!

מהמטבח של לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה