יום ראשון, 2 בפברואר 2014

מקלוני בטטות

מקלוני בטטות לנישנוש או כתוספת למנה עיקרית!!!


מצרכים:

קילו בטטות ארוכות ולא עגולים ,

רבע כוס רוטב צ'ילי חמוץ מתוק ,

פלפל שחור ,

מלח ,

2כפות שמן זית ,


אופן ההכנה:

לקלף את הבטטות לחתוך אותן למקלונים,

להכניס את כל הבטטות לקערה גדולה , בקערה קטנה להכניס את התיבול לערבב היטב לצקת על הבטטות,

לערבב לספיגה לקחת תבנית אפיה או כל כלי שניתן לאפות (אני אפיתי בפירקס וישר הגשתי עם הפירקס) לאפות בחום של 180 מעלות ,

חובה לכסות את התבנית בנייר אלומיניום אחרת זה נישרף ולא נאפה? לאפות כ15 דקות להוציא את הנייר לבדוק

אם זה מוכן ואם לא לאפות עוד -5דקות בלי כיסוי..

מנה בריאה עשירה וכמובן גם טעימה .

 בואו לבקר ואשמח לתגובות 

באהבה מהמטבח של לינדש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה