יום שבת, 14 בספטמבר 2013

פשטידת אטריות מתוקה


מאחלת לכל החברים/ת המנויים שלי גמר חתימה טובה לשנה החדשה..

משתפת אותכם במתכון קל וטעים ..
מצרכים :
חבילה של אטריות קטנות או בינוני (400 גרם ) לבשל לפי הוראות בשקית...
4-6 תפוחים (אני ערבבתי גרנד וחרמון )
2כפות סוכר חום
כף קינמון,
חצי כוס צימוקים .
2כפות שמן.
2שקיות סוכר וניל.
1 שקית אבקת אפיה.
4-6 ביצים גדולות .
אופן ההכנה:
לבשל את האטריות לסנן אותם להכניס את כל המצרכים לקערה גדולה פרט לביצים ..את התפוחים לקלף ולחתוך
לקוביות קטנות ,לערבב היטב את כל החומרים ,את הביצים להקציף בקערה קטנה להוסיף לכל התערובת של
האטריות .לערבב שוב לשמן בתרסיס את התבנית ניתן לאפות ב3 תבניות אינגלשקייק (ניתן להקפיא) או בתבנית 
27- 33 ס"מ ...לאפות בחום של 180 מעלות הסימן הכי טוב זה שהפשטידה משתחררת מדפנות התבנית .להוציא
מהתנור ניתן לטפטפ סירופ מייפל זה מוסיף ומשדרג את הטעם לא חובה כמובן 

ניתן להוסיף כקינוח או כמנה מתוקה אחרי הארוחה .;)

באהבה מהמטבח של לינדוש

פשטידת אטריות מתוקה .



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית