יום שישי, 21 בספטמבר 2012

בולו או בסקוטי..

בולו או בסקוטי .

מתכון מעולה קל להכנה וטעים עם קפה או לימונדה לצאת הצום.

מצרכים:
============
כוס וחצי סוכר
7-ביצים 
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
4אבקת אפיה
3סוכר וניל
כוס שקדים גרוסים גס
כוס צימוקים 
כוס שומשום
קילו קמח .

אופן ההכנה :
===========
להכניס לקערת המיקסר את הביצים והסוכר לערבל היטב להוסיף את השמן ואת המיץ תפוזים להמשיך לערבל,
ולהוסיף את יתר המצרכים ואת הקמח בהדרגה הבצק יוצא דביק מאוד ...

לשמן תבניות של אינגלש קייק לחלק את הבצק  ל4 בידיים משומנות וכל חלק להניח על התבנית לתת תפיחה קלה לישר
וגם להוציא אויר בעיסה ...
לאפות בחום של 180 מעלות כ35-40 דקות עד שהמאפה מקבלת צבע חום יפה להוציא מהתנור לחכות מעט שיתקרר
לפרוס לפרוסות בעזרת סכין כהה להניח את הפרוסות על תבנית אפיה גדולה ,לאפות עוד כ10-15 דקות או עד שהבסקוטי מקבלים צבע חום יפה.....




גמר חתימה טובה 

לינדוש

תגובה 1:

  1. אוהבת את העוגיות האלה,
    מתאים מאד לצד הקפה או התה,
    ובמיוחד לסוף הצום....
    מקסים, לינדוש !
    חיבוק
    רותי

    השבמחק

פשטידה אישית