יום חמישי, 26 בינואר 2012

מרק קובה סולת






המילוי לקובה.
==========

חצי קילו בשר טחון (אני לקחתי 2יחיות חזה עוף וקיצצתי לחתיכות גסות )

3בצלים.

תבלינים ,,כפית אבקת מרק.חצי כפית כורכום.חצי כפית פלפל שחור.חצי כפית כמון.כפית קינמון או הל טחון .



למעטפת :
===============

2-3 כוסות סולת.כף שמן.כפית מלח. כפית אבקת מרק.

1-2 כוסות מים תלוי הספיגה.



אופן ההכנה למילוי:
================

להכניס למחבת גדולה את הבצל קצוץ גס לטגן מעט להוסיף את הבשר לטגן היטב להוסיף את יתר התבלינים לתת ערבוב ולהמשיך לבשל בלי נוזלים.



המעטפת:
============

להכניס את הסולת ואת התבלינים לערבב היטב להוסיף את המים בהדרגה ולהשאיר שהמים יספגו בסולת לערבב היטב לקבלת בצק ולהניח בצד.



המרק :
===========

לטגן בצל להוסיף כוס חיטה (מושרת במים פושרים כשעה) להוסיף את התבלינים להוסיף 2-3 מקלוני סלרי חתוכים להוסיף בין 1-2 ליטר מים להרתיח ולכסות את הסיר.

בינתיים לקחת חופן מהבצק בגודל אגוז לשטח ולהניח מהמילוי בנדיבות לסגור לכדור להכין את כולם ואחרי זה להכניס לסיר אחד אחד בזהירות .לבשל כ45 דקות או עד שהחיטה מוכנה.
 
אשמח לשמוע תגובות ..
באהבה מהמטבח של לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית