יום שלישי, 19 ביולי 2011

עלי סיגר אפוי ממולא בגבינות.

 הפעם הכבד אותכם בארוחת הערב.
כדי המלך!

חבילה של 500 גרם עלי סיגר.
חבילה של 250 גרם גבינה לבנה 5%
2ביצים.
פלפל שחור .מלח.
100 גרם גבינה פטה מגוררת.

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים למילוי ולהניח בצד,בנתיים לקחת את עלי הסיגר אחד אחד
למרוח מעט חמאה או לרסס בתרסיס שמן למלא במרכז של העלה את המילוי ליסגור בצורת מעטפת להניח בתבנית אפיה .להכין את כל העלים .
לחמם תנור בחום של 180 מעלות .למרוח מעל כל עלה במעט שמן או חמאה מומסת לאפות כ15-20 דקות עד לקבלת צבע חום ..
והנה לכם ארוחה עשירה ומלאה כיד המלך.בתוספת סלט ירקות עשיר..
בתיאבון מקווה שנהנתם מהמתכון.


  ניפגש בפוסט הבא ...תודה שבקרתם אצלי במטבחי החם באהבה לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חלות רבותי