יום שלישי, 5 באפריל 2011

קובה אורז

קובה אורז במילוי בשר עוף.

מצרכים לבצק:
3כוסות אורז
6כוסות מים,
כוס קמח.
כף שמן,

מצרכים למילוי:
חצי קילו בשר טחון
3בצלים
2שיני שום
חצי חבילה פיטרוזיליה.
כף בהרט
כף אבקת מרק
כף כורכום
כף מלח

אופן ההכנה לבצק:
לבשל את האורז עד לספיגת הנוזלים .להכניס את האורז לקערה גדולה לקירור .אחרי זה להוסיף את התבלינים ואת הקמח
ואת הביצים לערבב היטב לקבלת בצק דביק מעט (להניח בצד לספיגת הטעמים)

אופן הכנת המילוי:
לטגן את הבצלים להוסיף את הבשר ולהמשיך לטגן להוסיף את התבלינים ואת השום לערבב מידי פעם עד לקבלת צבע חום
לקרר .

אופן ההכנה :
לקחת קערת מים קטנה להרטיב מידי פעם את הידיים במים שיהיה יותר קל לעבוד עם הבצק האורז.
להכין כדורים קטנים בגודל פינגפונג לעשות גומה קטנה לקחת מהמילוי להכניס ךגומה ליסגור ולעשות צורה של פיתה קטנה
להכין את כל העיסה עם המילוי ולהניח בצד !!!!
בנתיים לחמם שמן עמוק לטגן את הקובות משני הצדדים להניח אותם במסננת להורדת השמן אם נישאר.

ניתן להגיש עם סלט חסה או סלט ירקות עשיר ..
  בתיאבון ובאהבה לינדוש..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית