יום רביעי, 2 במרץ 2011

מתכון קוביות חזה עוף ואפונה.

מתכון לקוביות חזה עוף ואפונה ירוקה.




חומרים:

3יחידות של חזה עוף שלם.

4שיני שום.

רבע כוס שמן רגיל.

חבילה של אפונה קפואה .

תבלינים .פלפל שחור.פפריקה מתוקה או תבלין לגריל עוף.



אופן ההכנה:

לחתוך את החזה לקוביות גדולות .לקחת קערה להוסיף תבלינים אני שמתי כף מכל תבלין לערבב היטב ולהניח בצד .

בנתיים לקלף את שיני השום ולחתוך אותם לפרוסות עבות .לקחת סיר להכניס את השמן לחמם מעט להוסיף את השיני שום לתת טיגון ממש עדין ולהוציא מהסיר ,

לקחת את הקוביות של החזה ולטגן אותם מכל הצדדים ולהמשיך כך את כל הקוביות אחרי זה להוסיף את האפונה הקפואה להוסיף את שיני השום .להוסיף מים רתוחים

עד לגובה של האפונה (עד כיסוי התבשיל)לבשל על אש קטנה כ3/4 שעה או ע שאפונה מבושלת .




    תודה לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה