יום רביעי, 8 בדצמבר 2010

כרובית אפויה.

כרובית אפויה ..
=============
לבשל את פרחי הכרובית כ5-דקות בלבד .
לסנן את הכרובית .
לקחת שקית קוקי להכניס את הפרחים להוסיף כף פירורי לחם.כף אבקת מרק.כף בצל מטוגן(יבש)וכף מיונ'ז.
לסגור את השקית ולהניח בתבנית אפיה ולאפות כ10 דקות
בחום של 190 מעלות ,אחרי 10 דקות להפוך את השקית ולהוציא את האויר מהשקית .
זמן האפיה 15 דקות עד קבלת צבע חום בהיר.

בתיאבון /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית