יום שני, 15 בנובמבר 2010

עוגת גבינה בטעם של פעם..


מתכון לעוגת גבינה ..
6ביצים.
כוס סוכר.
קילו גבינה לבנה 5%
1שמנת חמוצה.
חבילה פודינג וניל (לאפיה ובישול)או 4כפות קורנפלור.
קליפת לימון.
כף תמצית וניל.

אופן ההכנה.
=========
מפרידים את הביצים .מקציפים את החלבונים לקצף מוצק מוסיפים בהדרגה את הסוכר .
מוסיפים את החלמונים לקצף וממשיכים להקציף..
בקערה קטנה לוקחים את הגבינה ואת השמנת ואת התמצית מערבבים היטב ומוסיפים לקצף הביצים בתנועות קיפול
מוסיפים את הפודינג ואת קליפת הלימון.

משמנים תבנית אפיה עגולה 26 ס"מ או מלבנית חד פעמי .מעבירים את העיסה לתבנית ומניחים על תבנית האפיה של התנור
במים.אופים בחום של 180 מעלות כ30 דקות ואחרי זה מורידים את החום ל160 מעלות עוד 10 דקות .העוגה עדין רוטטת
אבל היא מוכנה ...מוציאים מהתנור וישר מכסים במגבת .

תודה מלינדוש.

תגובה 1:

  1. לינדוש אין כמוך וכמו העוגה
    יאמיייייייייייייייייי

    השבמחק

לאוהבי לחם