יום שלישי, 2 בנובמבר 2010

מוסקה.

מוסקה במילוי בשר.
.
מתכון.
קילו חצילים יפים ומבריקים.
חצי קילו בשר טחון.
2בצלים.
חצי חבילה פיטרוזיליה.
2כפות סולת או קמח מצה.
ביצה .
פלפל שחור.
כמון.
כורכום.
מלח.
אבקת מרק.

אופן ההכנה.
פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של 1/2 1 ס"מ ..מפזרים מעל מלח להורדת המרירות.(לא להוריד את הליפה של החציל)
בנתיים מכינים את המילוי .מטגנים את הבצל מוסיפים את הבשר ואת הפיטרוזיליה מערבבים היטב ,מורידים מהאש.
בקערה מוסיפים את העיסה של הבשר מוסיפים את יתר התבלינים (הכל לפי הטעם אני מוסיפה כף מכל דבר)
שוטפים היטב את החצילים מניחים אותם בתבנית אפיה משומנת כמובן(לא לרפד בנייר אפיה)
מרפדים בשכבה אחת של חצילים ומעל את העיסה הבשר ומעל שוב שכבה של חצילים .

ציפוי מעל המוסקה.
קופסא קטנה של רסק עגבניות .רבע כוס שמן רגיל.כף סוכר.כף פלפל שחור.כף פפריקה מתוקה.2-3 כוסות מים פושרים.
2ביצים ...
אופן ההכנה..
להכניס את כל החומרים לקערה לערבב היטב,,, לישפוך מעל החצילים את הציפוי לאפות בחום של 180 מעלות כ45 דקות או עד שהבשר מוכן (בודקים מהפינה )

בתיאבון ולבריאות.
לינדוש...
אשמח לישמוע תגובות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה