יום שני, 25 באוקטובר 2010

צלי עוף.

ל קחת 4-6 כרעים בלי העור.


3-4 בצלים.

חצי כוס יין אדום לקידוש.

רבע כוס שמן.

2כפות רוטב סויה.

2כפות סילאן או דבש

כף חרדל.



אופן ההכנה.

להכניס לסיר את השמן לחמם מעט לטגן את הכרעים משני הצדדים להוסיף את הבצל פרוס לפרוסות ולהמשיך לטגן יחד עם העוף.

להוסיף את יתר החומרים בלי היין ורק לבסוף להוסיף את היין לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה כ20-30 דקות או עד שהעוף רך ומוכן.




תודה לינדוש
תהנו אשמח לישמוע תגובות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית