יום שישי, 22 באוקטובר 2010

צלי בשר עם פיטריות ותפוחי-אדמה.


מתכון לצלי בשר .
קילו בשר מספר 6-5 .
קילו תפוחי-אדמה.
חצי קילו בצל יבש.
חבילה פיטריות שמפנין קפואות או בשימורים.
תבלינים"כמון.קינמון.פלפל שחור.כורכום או חאו'ג למרק.
בקבוק בירה שחור או 2כוסות ..

אופן ההכנה"
פורסים את הבשר לפרוסות.את התפוחי-אדמה פורסים לפרוסות עבות .את הבצלים מקצצים דק.
לוקחים סיר שיתבשל הצלי מכניסים חצי כוס שמן .מטגנים את הבשר משני הצדדים( בכדי ליסגור אותו)
מוציאים בצלחת מטגנים את התפוחים באותה צורה ומוציאים לצלחת.
עכשיו מוסיפים באותו שמן את הבצלים מטגנים עד להזהבה מוסיפים את הבשר ואחרי זה את התפוחים ומעל מוסיפים את הפיטריות ..מערבבים מוסיפים את  התבלינים ואת הבירה נותנים לתבשיל להתבשל כשעה בערך אחרי זה מקטינים את האש ומבשלים עוד שעה עד שהבשר מבושל ורך ..אם צריך להוסיף עוד נוזלים אז מוסיפים מים רותחים.

תודה לינדוש
אשמח לישמוע תגובות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית