יום שישי, 22 באוקטובר 2010

מרק ירקות עם גרונות הודו .


מתכון למרק ירקות עשיר.
קילו גרונות הודו.
כוס גרגירי חומוס מושרים או מקופסא שימורים.
חבילה עלי תרד.
גזרים.
בצלים.
עלי סלרי.

אופן ההכנה"
מכניסים את הגרונות בסיר עם מים נותנים רתיחה טובה.
מורידים מהאש מקררים במי ברז .
לוקחים סיר עמוק מכניסים את הבצל הפרוס ואת הגזרים שחתוכים לחתיכות גדולות ואת עלי התרד קצוץ .
ואת הגרונות ואת החומוס ועלי הסלרי .מוסיפים רבע כוס שמן למרבבים היטב את כל החומרים מוסיפים תבלינים.
פלפל שחור .חאו'ג למרק .אבקת מרק עוף.ו2ליטר מים .מרתיחים כ5דקות מורידים מהאש ומבשלים עד שהחומוס רך
והגרונות כנ"ל..ליטעום אם צריך להוסיף תיבול מוסיפים .לקראת הסוף מוסיפים מלח.

תודה מלינדוש.
תכינו ותהנו אשמח לישמוע תגובות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

חלות רבותי