יום שישי, 8 באוקטובר 2010

שניצל על מצע חסה ותפודים.


תפודים בטעם של פעם...
קילו תפוחי-אדמה .
4שיני שום.
4בצלים.
 כפית מלח בישול!!!!
לרוטב..
כוס מים .
כפית כורכום.
כפית פלפל שחור.
כף סוכר.
רבע כוס שמן זית.

אופן ההכנה:
מקלפים את הקליפה של תפ"א ופורסים לרבעים.\
מקלפים את שיני השום פורסים אותם לפרוסות.
מקלפים את הבצלים .קוצצים אותם לפרוסות דקות .
מניחים אותם בתבנית אפיה .

לוקחים קערה גדולה מוסיפים את התבלינים ואת המים מערבבים היטב שופכים על התפו"א.מפזרים מעל את המלח.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות.
אופים בלי כיסוי מעל שעה בערך או עד שהתפ"א רכים.

בתיאבון /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית