יום ראשון, 5 בספטמבר 2010

קציצות פרסה ..

קציצות פרסה .
הוסף כיתוב

קילו פרסה חתוכה ונקיה..
3יחידות של תפוחי-אדמה.
2בצלים .
חצי קילו בשר טחון (אני השתמשתי בחזה עוף טחון)
פלפל שחור.מלח.א.מרק לטעם.
3ביצים.
חצי כוס פירורי לחם או פנקו.

אופן ההכנה:
לבשל את הפרסה ואת התפ"א עד לריכוךלסנן אותם.
להוסיף בקערה גדולה את הבשר ואת שאר החומרים .לטחון את הפרסה ואת התפ"א .
לערבב היטב את העיסה להוסיף את הביצים ואת הפירורי הלחם בהדרגה יכול להיות שיש צורך יותר בפירורי לחם.
העיסה צריכה להיות בדיוק כמו שמכינים קציצות. לתת לעיסה לנוח במקרר לחצי שעה.
בנתיים לחמם במחבת שמן לא עמוק .
להוציא את העיסה מהמקרר לערבב היטב ליטעום אם צריך להוסיף תיבול מוסיפים לפי הטעם.
להכין מראש קציצות עגולות ומשטחים אותם מעט לטגן בשני הצדדים .

ניתן להוסיף אותם ברוטב עגבניות חמוץ מתוק.
בסיר מכניסים 2כפות רסק עגבניות עם 2כוסות מים.לתת רתיחה להוסיף כפית סוכר כפית מלח כפית פלפל שחור.
ורבע כוס מיץ לימון (לאוהבי חמוץ בלבד)להוסיף את הקציצות לסיר לבשל רבע שעה בלבד.

בתיאבון .
חג שמח /לינדוש

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

לאוהבי לחם