יום רביעי, 28 ביולי 2010

קציצות שניצל תירס /המתכון של פירגוש.

26/10/09 07:18 שניצל תירס מחזה עוף טחון של פירגוש


שניצל תירס- קציצות עוף ותירס "שניצל תירס"בקערה:1/2 קילו בשר עוף טחון1/2 1 כוסות תירסכף רוטב צ'יליביצה גדולה1/4 כוס פירורי לחםמלח,פלפללערבבלהכין קציצות גדולות ולהניח בצלחת עם ה ר ב ה פירורי לחםלהפוך את הקציצה.לטגן בשמן חם (לא עמוק) משני הצדדיםתהנו(גילה)הערות שליהכנתי שוב את העיסה כדי להכינה מחר..לילדודסהוספתי:חצי בצל גדול קצוץ ומוזהבכפית אבקת מרק עוף1/2 כפית אבקת סודה לשתיה800 גרם חזה טחון(ביצה וחצי)

המתכון שאני הכנתי...
חצי פרפר טחון (חזה הודו)
2קופסאות תירס (שימורים)
1בצל גדול.
ביצה .
פלפל שחור.
כף אבקת מרק.
כף רוטב צילי מתוק.
2-3 כםות פירורי לחם.
1אקבת אפיה.
 
אופן ההכנה:
להכניס לקערה גדולה את הבשר את התירס ואת יתר החומרים לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות להוסיף ואת האקבת אפיה לערבב היטב להכניס למקרר לספיגת הטעמים.
בנתיים לחמם שמן עמוק.להוציא את העיסה לקחת חופן קטנה מהעיסה לגלגל לכדור .לקחת צלוחית קטנה להכניס פירורי לחם לגלגל את כל הכדורים בפירורי לחם לשטח אותם .לטגן בשמן עמוק משני הצדדים.
 
טעים בטירוף..(רוצה לנסות לאפות אותם דיווח יגיע ביום שישי ב"ה)
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה