יום חמישי, 26 במרץ 2009

עוגת מצות בטעם תפוז ומרציפן/לינדוש


תבנית אינגליש קייק.מצרכים:כוס צימוקים.1/2 כוס ליקר תפוזים.3כפות מיץ תפוזים.150 גרם שוקולד מריר.1/3 כוס מיץ תפוזים.1/2 כוס סוכר.1כף אבקת נס-קפה.70 גרם מרגרינה או חמאה רכה.4-3 כפות ברנדי 6-5 מצות.3/4 כוס אגוזים קצוצים גס.100 גרם מרצפן חתוך לקוביות.ההכנה:משרים את הצימוקים בליקר ומיץ תפוזים במשך 3שעות,בקערה מעל כלי עם אדים ממיסים את השוקולד עם המיץ תפוזים וסוכר ונס קפה.מסירים מהאש מוסיפים את המרגרינה והברנדי ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד וחלק,יוצקים את הליקר עם הצימוקים על פירורי המצות,מערבבים ומיד מוסיפים את הקרם שוקולד,מערבבים היטב מוסיפים את האגוזים והמרציפן.מרפדים תבנית בנייר פרגמנט (כולל השוליים)ממלאים את התבנית בעיסה מהדקים היטב,מכסים בשקית נילון ומשהים כ-6-8 שעות במקרר.הופכים את התבנית על מגש מאורך ומסירים את הנייר .מכסים בשקית נילון ושומרים במקרר עד להגשה.חג-שמח ואביב פורח מלינדוש.נ.ב .המתכון מגיסתי והתמונה משנה שעברה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה