דלג לתוכן הראשי

סלמון ברוטב ~~ מעדן

את המתכון לקחתי מחבר בפסבוק השף כלפה מיכה , ממליצה בחום על המתכון!!

בסוגרים זה משאני עשיתי לפי הטעם של בני הבית שלי.

מצרכים:
1 פילה סלמון ( כ 6 מנות )broken heart
4 שיני שום פרוסות
3 כפות סוכר חום דמררה
6 כפות רוטב טריאקי (שמתי רוטב צילי מתוק )
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
מעט מלח
1 ענף בצל ירוק חתוך לעיגולים(בצל יבש לבן וסגול)
כף שומשום(ויתרתי )
רבע כוס שמן קנולה - וכן חייב שמן !!!(2כפות שמן )
רבע כפית טימין (ויתרתי)
מעט גינג'ר למי שאוהב ורצוי!!!

אופן ההכנה:
1. בקערה לערבב את כל חומרי המשרה היטב ,להניח את הדגים כ - חצי שעה במקרר ,לדאוג מדי פעם להפוך את הדגים
2. מניחים את הדג על תבנית אפייה שמצופת בנייר כסף. ויוצקים את המרינדה על הדג.
3. מכסים בנייר אפייה. (כן זה הדרך לשמור שהדג לא ישרף )
4. את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-20 דקות.
5. לאחר כ - 20 דקות מסירים את נייר האפייה ואופים עד שמתקבל צבע זהוב קרמלי

  תודה לכל מי שביקר והגיב לי 

~~~~ ניפגש במתכון הבא ~~~

מהמטבח באהבה של לינדוש 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מאפה ממולא בבשר

לפעמים נישאר לכם שאריות של בשרים ולא יודעים מה לעשות אז הנה מאפה קל וטעים...
מאפה בצק עלים  במילוי בשר .

מצרכים: חבילה בצק עלים 500 גרם בשר טחון גס (כאן אני ניצלתי שאריות צלי בשר) . 3בצלים פרוסים לפרוסות. כף כמון. כף פלפל שחור. כפית קינמון. כף מלח.
אופן ההכנה: לטגן מעט את הבצלים עד לקבלת שקיפות להוסיף את הבשר , להמשיך לבשל עד שהבשר מוכן ואז להוסיף את התבלינים , ליטעום אם התיבול בסדר לפי טעמכם!!
לקחת את הבצק לחלק ל3 או 4 כל חלק למלא בבשר לגלגל לרולדה להניח על תבנית אפיה למרוח בביצה לפזר שומשום לאפות בחום של 190 מעלות עד שהמאפה מוכן...
ניתן להגיש עם סלט ירקות עשיר או כמנה ראשונה. באהבה מלינדוש אשמח לישמוע תגבובות.

עוגות ועוגיות לפורים ולכל אירוע..

פורים בפתח רוצים משלוחי-מנות תזמינו אצל לינדוש עוגיות מכל הסוגים והמינים והכל לפי בקשת הלקוח...





ניתן להזמין מגשים מוכנים או עוגיות לפי משקל ..
לינדוש באהבה
052-2946665

תפוחי-אדמה כתוספת למנה עקרית /מהמטחבח של לינדוש