יום ראשון, 7 בדצמבר 2014

בטטות + תפוחי-אדמה בתנור.

~~לאוהבי פחממות קבלו מתכון טעים וקל להכנה~~

                                                                             

מצרכים:

קילו תפ"א 

קילו בטטות .

תיבול :

1/4 כוס שמן זית

זעתר,

כף מלח בישול ,

כף פלפל שחור גרוס ,

כף אבקת מרק ,

כוס מים פושרים.

                                   

אופן ההכנה:

לקלף את התפוחים לפרוס לפרוסות בעובי ס"מ בערך לסדר את התפוחים בתבנית אפיה ,לפזר את המלח מעל ואת הפלפל שחור גרוס ואת הזעתר לא לוותר על הזעתר .לקחת קערית להכניס את השמן זית את המים ואת אבקת המרק לערבב היטב ולפזר מעל התפוחים  לאפות בחום של 180 מעלות (את התבנית לכסות בנייר כסף אחרי 40 דקות להוציא את הנייר ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות )


@@@ ~ ניפגש במתכון הבא ~@@@

מהמטבח של לינדוש 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה