יום שלישי, 9 באפריל 2013

מנה מלאה במחבת


מנה מלאה בסיר אחד


מצרכים:

2 חזה עוף שלם 

רבע כוס שמן

כרוב לבן קטן

2גזרים

2גמבות

2בצלים

תיבול:

1לימון סחוט מעל החזה העוף.

כף רוטב צילי מתוק

כפית רוטב סויה

פלפל שחור 

כף אבקת גריל עוף.

אופן ההכנה:

להשרות את החזה העוף במיץ לימון בלי פחד ...בנתיים לפרוס את הירקות לפרוסות דקות 

להכניס למחבת  רבע כוס שמן זית ולהוסיף את הבצל לטיגון להוסיף את הגזרים ולהמשיך לטגן להוסיף את הגמבות ואחרי זה את הכרוב ...אחרי שכל הירקות עברו טיגון קל להוציא אותם בצד

להוסיף את החזה העוף לטיגון משני הצדדים להוציא מהמחבת לתת להתקרר ...

לבשל פתיתים לפי ההוראות שבשקית אחרי הבישול לקרר להכניס את הירקות עם הפתיתים לערבב היטב לחתוך את החזה העוף לקוביות ולהוסיף אותם גם יחד ..

את הרעיון לקחתי מחברתי אתי כק שיש לה בלוג מדהים בתפוז.

אם אהבתם הגיבו והמליצו ...

מהמטבח של לינדוש     

2 תגובות:

לאוהבי לחם