יום רביעי, 21 בנובמבר 2012

דג סול פיקנטי



מזמן לא הכנתי דגים 

היום קניתי דג סול והחלטתי לבשל דומה  לחרימה כי זה  דג  שלא מתאים לחרימה ...

מצרכים:

חבילה של קילו וחצי דג סול קפוא ..

4בצלים

4עגבניות רכות ואדומות

4פלפלים אדומים

4שיני שום 

חצי חבילה של כוסברה לאוהבים ואם לא אוהבים לקחת כמה עלי סלרי אמריקאי .

4כפות שמן קנולה

כף אבקת מרק ,כף פפריקה אדומה מתוקה .כף סוכר,כף מלח .כף כמון.

אופן ההכנה:

לישטוף את הדגים לטבול אותם בחומץ או מיץ לימון להוציא את הריח ולהניח במסננת ..בנתיים לקחת סיר גדול לפרוס את הבצלים לפרוסות להוסיף אותם לסיר להוסיף את יתר הירקות שגם אותם צריך לחתוך לקוביות קטנות או לפרוסות להוסיף את שיני השום שלמים ואת השמן לתת מין טיגון קטן להוסיף את התבלינים לערבב היטב להוסיף 2-3 כוסות מים לבשל עד שהירקות מבושלים מעט להוסף את דגי סול לסדר אותם בשורה לבשל עוד 10-15 דקות ליטעום אם התיבול מתאים לכם ...

מגישים עם אורז לבן או ספגטי...

אשמח לישמוע איך היה באהבה גדולה 

אהבתם תילחצו אהבתי תודה מראש ממטבחה של לינדוש


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית