יום ראשון, 17 ביוני 2012

אורז צהוב

אורז צהוב .

2כוסות אורז הודי של סוגת .
1בצל יבש קצוץ
4כוסות מים פושרים.
2כפות שמן.
כפית כורכום .
כפית מלח,

אופן ההכנה:
לשטוף היטב את האורז להניח במסננת ....בינתיים לטגן את הבצל להוסיף את האורז ולאחר מכן את הכורכום והמים.
לערבב היטב לתת רתיחה על אש גבוה ואחרי זה להנמיך את הלהבה לכסות את הסיר ולתת להתבשל לאורז עד שמתקבל
מעל השכבה העליונה חורים חורים זה סימן שהאורז מוכן לא לגעת באורז לתת לנוח לכמה דקות ולאחר מכן לגרף בעזרת מזלג את השכבה ועוד שכבה כך האורז לא נהפך לדייסה..

תודה שבקרתם אותי אשמח לשמוע תגובות .
המטבח של לינדוש.

2 תגובות:

  1. תודה לינדוש:-) יופי של אורז,נחמד לגוון במקום האורז הלבן .

    השבמחק
    תשובות
    1. בכייף יקירה...
      ניתן להכין אורז אדום עם פפריקה...

      לינדוש

      מחק

פשטידה אישית