יום רביעי, 30 במרץ 2011

שוארמה מחזה עוף

לקראת השבת הכנתי פסטרמה מחזה עוף.


מצרכים:
קילו חזה עוף שלם.
כף פפריקה מעושנת.
כף חרדל.
כף גריל עוף .
כוס מיץ תפוזים או יין אדום.
רבע כוס שמן זית.

אופן ההכנה:
לנקות את החזה העוף מגידים ושום לישטוף לטפטף כמה טיפות מיץ
לימון ולהניח בצד.
להכניס את כל התבלינים לקערה לערבב היטב להכניס את החזה העוף
לקערה לערבב ולהכניס למקרר לכמה שעות או עד ליום המחרת.
לחממם את התנור לחום של 200 מעלות .
להכניס את החזה העוף לקערה עם כל הנוזל לכסות בנייר אפיה או בנייר
כסף לאפות כשעה בערך או עד שהחזה העוף מוכן ,
כמה דקות לפני שמוציאים מהתנור להוציא את הכיסוי ולתת עוד כמה דקות של אפיה .
אחרי האפיה לחכות שיתקרר מעט ואז לפרוס לפרוסות .
ניתן להגיש בתוספת כל קוביות תפ"א אפויים או אורז לבן.

       תודה וסופ"ש נעים וטעים לינדוש.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

פשטידה אישית